•  49,00

    Miktar & Ambalaj: 630 gr cam kavanoz

    İçindekiler: Gökova Yerli Altın Susam (%100)

    Hiçbir koruyucu, katkı maddesi, şeker, tatlandırıcı, kıvam arttırıcı vb. içermez.

    Tüketmeden önce karıştırınız.

    Saklama Koşulları: Güneş görmeyen, serin ve rutubetsiz ortamda muhafaza ediniz. 

    Alerjen Uyarısı: Susam içerir.


  •  62,50

    Ak badem, Datça’nın dünyaca meşhur badem cinslerinden biridir. İri ve tatlımsı bir bademdir.


  •  8,00

    Çayını yapabilir veya bez keseye koyup kıyafet dolabınıza koyabilirsiniz. Sitemizdeki bez keselere göz atmayı unutmayın. 15 gr kilitli kraft pakettedir.


  •  35,00

    Bademlerimizi çiğ haliyle, yağı çıkana ve sürülebilecek kıvama gelene kadar öğütüyoruz. Başka hiç bir işlem ve katkı bulunmamaktadır. Sadece koruma amaçlı çok az miktarda kaya tuzu ekliyoruz.


  •  40,00

    Miktar & Ambalaj: 200 gr kilitli kraft paket

    Datça’nın kekiği bir başkadır, kullandığınızda daha önce kekikten bu kadar yoğun bir aroma ve tat almadığınızı farkedeceksiniz. Sizin için özenle topladık, kuruttuk, ufaladık ve elekten geçirdik.



  •  10,00

    Doğada kendiliğinden yetişen bu otu toplayıp gölgede kurutuyoruz. Çayını yapabilir veya dekoratif olarak kullanabilirsiniz.


  •  15,00

    Doğal tarımla yetiştirdiğimiz ağaçlarımızdan topladığımız zeytin yapraklarını ayıklayıp gölgede kuruttuk. Diğer bitki çayları gibi demleyip içebilirsiniz. 40 gr kilitli kraft pakettedir.


  •  12,00

    Kekik, anti-viral özelliği sayesinde oldukça faydalı bir bitkidir. Biz de dağlarda kendiliğinden yetişen bu bitkiyi topladık, ayıkladık ve gölgede kuruttuk.


  •  7,00

    Tarlalarımızda kendiliğinden yetişen adaçayı hiç ilgi istemez ama karşılığında bir çok fayda sunar. İsterseniz çayını için, isterseniz tütsü olarak yakın. 25 gr kilitli kraft pakettedir.


  •  8,00

    Sabunlarımız tamamen doğal olup, zeytinyağı dışında başka bir yağ veya katkı maddesi içermez.


  •  25,00

    Miktar & Ambalaj: 190 gr cam kavanoz

    İçindekiler: Gökova Yerli Altın Susam (%100)

    Susam ezmemizi, işlenmemiş, kabukları soyulmamış, kavrulmamış çiğ susamdan yapılmıştır. Susam ezmemizin lezzeti, susamın çok iyi temizlenmiş olması ve de susamın cinsinden kaynaklanmaktadır.

    Hiçbir koruyucu, katkı maddesi, şeker, tatlandırıcı, kıvam arttırıcı vb. içermez.

    Tüketmeden önce karıştırınız.

    Saklama Koşulları: Güneş görmeyen, serin ve rutubetsiz ortamda veya buzdolabında muhafaza ediniz. Kendi doğal yağını dışarı bırakacaktır, bozulma belirtisi değildir.

    3 ay içinde tüketmeniz tavsiye edilir.


  •  20,00

    Miktar & Ambalaj: 200 gr cam kavanoz

    İçindekiler: Gökova Yerli Altın Susam (%100)

    Hiçbir koruyucu ve katkı maddesi içermez.

    Saklama Koşulları: Buzdolabında saklayınız.


  •  25,00

    İçinde karadut meyvesi bol ve bütün olarak, pancar şekeri ile geleneksel yöntemle evde yapılmıştır.  300 cc cam kavanozdadır.


  •  25,00

    İçinde kabuğu soyulmuş yabani incir meyvesi bol ve bütün olarak bulunmaktadır. Yabani incire baba incir veya erkek incir de denir. Datça’da halk arasında “bova incir” denir. Ham meyve olarak tüketilemez. Pancar şekeri ile geleneksel yöntemle evde yapılmıştır. Tadı oldukça hafiftir. 300 cc cam kavanozdadır.


  •  20,00

    Portakalın kabuğu, suyu ve pancar şekeri ile geleneksel yöntemle evde yapılmıştır. Bütün reçellerimizi doğal tarım ile üretilmiş, ilaçlanmamış meyvelerden yapıyoruz. 300 cc cam kavanozdadır.


  •  35,00

    Doğal fermente yöntemiyle yaptığımız sirkelerimizde ana prensibimiz meyvenin ilaçlanmamış olması. Bu yüzden bahçemizdeki ilaçsız veya doğada kendiliğinden yetişen meyvelerden yapıyoruz.


  •  20,00

    Doğal fermente yöntemiyle yaptığımız sirkelerimizde ana prensibimiz meyvenin ilaçlanmamış olması. Bu yüzden bahçemizdeki ilaçsız veya doğada kendiliğinden yetişen meyvelerden yapıyoruz.


  •  35,00

    Doğal fermente yöntemiyle yaptığımız sirkelerimizde ana prensibimiz meyvenin ilaçlanmamış olması. Bu yüzden bahçemizdeki ilaçsız veya doğada kendiliğinden yetişen meyvelerden yapıyoruz.


  •  20,00

    Doğal fermente yöntemiyle yaptığımız sirkelerimizde ana prensibimiz meyvenin ilaçlanmamış olması. Bu yüzden bahçemizdeki ilaçsız veya doğada kendiliğinden yetişen meyvelerden yapıyoruz.


  •  35,00

    Doğal fermente yöntemiyle yaptığımız sirkelerimizde ana prensibimiz meyvenin ilaçlanmamış olması. Bu yüzden bahçemizdeki ilaçsız veya doğada kendiliğinden yetişen meyvelerden yapıyoruz.


  •  20,00

    Doğal fermente yöntemiyle yaptığımız sirkelerimizde ana prensibimiz meyvenin ilaçlanmamış olması. Bu yüzden bahçemizdeki ilaçsız veya doğada kendiliğinden yetişen meyvelerden yapıyoruz.


  •  20,00

    Topladığımız sarı kantaron çiçeklerini soğuk sıkım naturel zeytinyağımızda beklettik. İçeriğinde başka birşey bulunmamaktadır. 50 ml spreyli cam şişededir.


  •  37,50

    Salamura olarak yapılmıştır, kavanozdan çıkartıldığı gibi hemen tüketilmeye hazırdır. 660 cc cam kavanozdadır.


  •  35,00

    Salamura olarak yapılmıştır, kavanozdan çıkartıldığı gibi hemen tüketilmeye hazırdır. 720 cc cam kavanozdadır.


  •  10,00



  •  30,00

    Salamura olarak yapılmıştır, kavanozdan çıkartıldığı gibi hemen tüketilmeye hazırdır. 720 cc cam kavanozdadır.


  •  25,00

    Salamura olarak yapılmıştır, kavanozdan çıkartıldığı gibi hemen tüketilmeye hazırdır. 720 cc cam kavanozdadır.


  •  25,00

    Salamura olarak yapılmıştır, kavanozdan çıkartıldığı gibi hemen tüketilmeye hazırdır. 720 cc cam kavanozdadır.


  •  25,00

    Salamura olarak yapılmıştır, kavanozdan çıkartıldığı gibi hemen tüketilmeye hazırdır. 720 cc cam kavanozdadır.


  •  35,00

    Salamura olarak yapılmıştır, kavanozdan çıkartıldığı gibi hemen tüketilmeye hazırdır. 720 cc cam kavanozdadır.



  •  20,00

    Keçiboynuzlarını özenle seçip başka hiçbir şey ilave etmeden öğütüyor, elekten geçiriyor, minimum besin değeri kaybı için kısa süreli fırınladıktan sonra paketliyoruz.


  •  12,00

    Keçiboynuzlarını özenle seçip başka hiçbir şey ilave etmeden öğütüyor, elekten geçiriyor, minimum besin değeri kaybı için kısa süreli fırınladıktan sonra paketliyoruz.


  •  65,00

    Çiğ bademi kahverengi zarıyla olduğu gibi öğütüyor, elekten geçirdikten sonra vakumluyoruz. Öğütmek dışında bir işleme tabi tutmayarak, besin değerini koruyoruz.


  •  35,00

    Çiğ bademi kahverengi zarıyla olduğu gibi öğütüyor, elekten geçirdikten sonra vakumluyoruz. Öğütmek dışında bir işleme tabi tutmayarak, besin değerini koruyoruz.


  •  150,00

    Bademlerimizi çiğ haliyle, yağı çıkana ve sürülebilecek kıvama gelene kadar öğütüyoruz. Başka hiç bir işlem ve katkı bulunmamaktadır. Sadece koruma amaçlı çok az miktarda kaya tuzu ekliyoruz.


  •  39,00

    Nar ekşimiz %100 nardan ve kaynatılmadan (55 derecede) yapılmıştır.


  •  55,00

    Keçiboynuzu özümüz kaynatmadan, 55 derece sıcaklıkta vakum altında üretilmiştir. Böylece besin değeri mümkün olan en fazla şekilde korunmuştur.


  •  30,00

    Keçiboynuzu özümüz kaynatmadan, 55 derece sıcaklıkta vakum altında üretilmiştir. Böylece besin değeri mümkün olan en fazla şekilde korunmuştur.


  •  72,50

    Sıcak suda bekleterek zarını çıkarttığımız ak bademlerimizi, daha sonra fırında tuzsuz ve yağsız olarak kavuruyoruz. Ortaya çok özel bir lezzet çıkıyor.


  •  140,00

    Sıcak suda bekleterek zarını çıkarttığımız ak bademlerimizi, daha sonra fırında tuzsuz ve yağsız olarak kavuruyoruz. Ortaya çok özel bir lezzet çıkıyor.


  •  20,00

    Ak bademin beyaza yakın dış kabuğu diğer Datça bademi çeşitlerine göre daha yumuşaktır, kolay kırılır.


  •  40,00

    Ak bademin beyaza yakın dış kabuğu diğer Datça bademi çeşitlerine göre daha yumuşaktır, kolay kırılır.


  •  32,50

    Ak badem, Datça’nın dünyaca meşhur badem cinslerinden biridir. İri ve tatlımsı bir bademdir.


  •  120,00

    Ak badem, Datça’nın dünyaca meşhur badem cinslerinden biridir. İri ve tatlımsı bir bademdir.

Navigation

Sepetim

Close
Viewed

Recently Viewed

Close

Great to see you here !

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our gizlilik ilkesi.

Already got an account?

Quickview

Close

Categories